perjantai 15. lokakuuta 2010

PERJANTAINA...


...aamulla oli tiet ihan peilijäässä kun fillaroin yövuorosta kotiin. Kovasti jouluinen mieli minut valtasi! Ihan jopa siinä määrin, että kaivoin kaapin kätköistä Il Divon joululevyn :D Olipa IHANAA vuoden tauon jälkeen!

Huomenna mennään veljen luokse istumaan iltaa,pitkästä aikaa :) ja ilman lapsia, aika kivaa! Toivottavasti Sinullakin on mukava viikonloppu!

torstai 7. lokakuuta 2010

SYYSTUNNELMIA ETUPIHALTA





Tässäpä meidän etupihalta muutamia syyskuvatuksia :)

Ulkona on ihan mahtavaa! Puut on upean näköisiä ja piha on nätti kun lehdet putoilee. Harmi vaan kun pian pitää haravoida ;)
Metsästä ollaan keräilty kaikenlaista oksaa ja käpyä yms mistä on sitten kiva puuhata kransseja ja erilaisa asetelmia. Kovasti jo tekee mieli solmia punaruudullisia rusetteja kippoja koristamaan! Ajatukset siis karkailee jo hiljalleen jouluun, onhan nyt sentään lokakuu...

Toissa viikolla taas onni potkaisi huutiksessa, tai niin ainakin kuvittelin. Voitin nimittäin huudon eräästä söpöstä talonpoikaissohvasta ja vieläpä tosi edullisesti. Se sopisi ihan täydellisesti meidän takkahuoneeseen! Ikävä juttu vaan, että myyjä ei ottanut mitään yhteyttä yli viikkoon ja ajattelin ettei myykään sohvaa. Toissa päivänä kuitenkin lähetti sähköpostia, hyvin epämääräistä, enkä ole ollenkaan varma saanko koko sohvaa :( Onneksi en ole mitään rahoja vielä maksellut. Ärsyttävää!!! Onko teillä muilla vastaavia kokemuksia?

Meidän juniori potee kuumetta ja korvatulehdusta, joten me ollaan huomennakin kotona ihan kaksin. Jos poika on pirteämpi taidetaan vähän leipoa perjantain kunniaksi :)

Mukavaa viikonloppua ja voikaa hyvin!