maanantai 11. tammikuuta 2010

VAPAAPÄIVÄ

Viikonlopun töissä ahertamisen jälkeen minulla on vapaapäivä. Ja olen ihan yksin kotona, piiiitkästä aikaa!
Aamulla kun väki lähti kouluun, päiväkotiin ja töihin, minä vetäisin juoksutossut jalkaan ja lähdin lenkille. Tämäkin siis pitkästä aikaa; kyllä teki eetvarttia.

Muuten aion tänään vaan olla, keittää kupin kardemummakahvia ja surffailla ihanaisissa nettiputiikeissa. Aion olla koko päivän tukka pystyssä, virttyneet verkkarit ja villasukat jalassa, peiliin en edes vilkaise ;)

Meidän kylppäriremontti on pientä hienosäätöä vaille valmis :). Loppiaisena pääsimme ensimmäistä kertaa suihkuun. Kylppäristä puuttuu vielä mm. pyyhekoukut ja pesuaineteline. Säteestä ostin ihanat posliininupilliset koukut, mutta kun jokainen pitää kiinnittää neljällä pienellä ruuvilla, ei niitä viitsi uusille laatoille alkaa niin montaa porailemaan. Mietin tässä, josko ottaisi jonkun laudan pätkän ja käsittelisi sen nätiksi ja iskisi sitten siihen ne koukut. Ja päänvaivaa tuottaa se pesuainehyllykkö... Madam Stoltzilla on kyllä nättejä rautalankakoreja, mutta miten kestävät kosteassa tilassa?
Ikkunat ja ovi pitäisi hioa ja käsitellä myös...

Seuraavaksi olisi vuorossa sauna, mutta päätimme pitää nyt kuukauden verran remonttivapaata, sen verran oli rankka tuo edellinen projekti.
Niin, ja kun se sauna jonakin kauniina päivänä on valmis, olisi sen jälkeen vuorossa työ- ja makuuhuone. Eli ei tässä tekeminen lopu :D

1 kommentti:

  1. Välillä on ihana olla "kalsari" luukilla :-))
    Mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista