tiistai 9. helmikuuta 2010

TIISTAITA


Hups, vierähtipä edellisestä postauksesta tovi! Meillä on ollut kotirintamalla kaikenlaista päänvaivaa, esim tyttö ollut kuumeessa, minä vatsataudissa jne.

Suuri murhe meillä on parin viikon ajan ollut pojan kaulalla oleva patti/patit. Niitä on aina ollut, mutta vein palleron omalle tk-lääkärille tarkastettavaksi. (meillä oli nimittäin töissä eräänä päivänä pattien poistoja, joten tulin vainoharhaiseksi :/) Hän otatti labrat, joissa ilmeni "poikkeavuuksia". No tästähän minä tällaisena herkkähermoisena kanaemona menetin yöuneni ihan täysin, ja murehdin vaikka mitä kamalaa. Varasimme yksityiseltä ajan lastenlääkärille, joka tutki pojan päästä varpaisiin eilen: täysin normaalit veriarvot ja patit kaulalla ihan tavallisen tuntuisia. Huh, mikä valtava helpotus! Oma lääkärimme terveyskeskuksessa ei jostain syystä osannut tulkita lapsen veriarvoja oikein.
Kamalaa miten sitä voi pelätä lapsensa puolesta! Menin päiväunille pikkuruisen viereen ja katselin häntä vaan aivan syrän sykkyrällä ja ajattelin miten onnekkaita tässä ollaankaan, kun molemmat lapset on terveitä :)

Sisustus/remonttirintamalla ei ole tapahtunut MITÄÄN. Hinkua alkaisi nyt olemaan taas vaikka mihin, mutta kun tuntuu ettei aika tahdo riittää. Mutta onneksi kukilla saa kivaa ilmettä aikaiseksi :)
Plantagenilta hain 3kimppua kympillä lauantaina, tällaisia pinkkejä otin kun ei valkoisia enää ollut. Vähän nuupahteita ehkä, mutta jotenkin herkän näköisiä :)

Kiitos edellisten postausten kommenteista kaikille, ne saavat hyvälle mielelle :)

5 kommenttia:

 1. No voi kauhistus mitä olette joutuneet miettimään! Tiedän tuon tunteen, kun tuntuu, että on ihan sisuskalut väärinpäin lapsen vuoksi :( Onneksi kaikki on hyvin!
  Kauniita nuo tulppaanit!

  Hyvä loppuviikkoa,
  Linda

  VastaaPoista
 2. Hei
  Onneksi kaikki on hyvin! Sellaiset tunteet, joita jouduitte kokemaan, ovat varmana niitä pelottavimpia mitä olla voi. Oikein iloista viikon jatkoa teidän perheeseen!
  Anu

  VastaaPoista
 3. Onneksi kaikki päättyi hyvin :-))
  Tiedätkös, että 2 viimeisintä tulppaani kimppua mitkä oon valkoisina ostanu, kukat ollut auetessaan keltaisia, aikas ihmeellistä ;-)
  Oikein mukavaa ja leppoisaa loppuviikkoa, olet ansainnut rentoutusta tollasen jännityksen jälkeen :-)

  VastaaPoista
 4. Lapset..elämän tärkeimpiä ja tottakai omat rakkaat..ei voisi olla mikään tärkeämpää ja aina etusijalla kaikessa. Onneksi selvisit säikähdyksellä ja kaikki hyvin, nyt vaan nautit täysin siemauksin heistä, aikaa ja rakkautta ei voi koskaan antaa liiaksi.

  Kukilla saa ihmeitä aikaan mielialaan, siksi ne ovat minullekin huisin tärkeitä ja kesällähän saa omasta pikkipihasta napsittua pikkuvaaseihin, kaunistusta ja siten hyvää mieltä antamaan.

  Kiitos sinulle kauniista sanoistasi olet valinnut sinulle ammatin, jossa ihmiset saavat hyvää mieltä itselleen.

  Mukavaa valoisaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Hei ystäväiseni! Kaikki hyvin, loppu hyvin :) Välillä tulee niitä alamäkiä, mutta kaikesta selvitään! Halauksin ♥

  VastaaPoista