maanantai 7. kesäkuuta 2010

KESÄKUU :)Ihanaa kun on kesäkuu! Se tarkoittaa sitä, että kesäloma on enää kuukauden päässä :)
Viime viikot on olleet aika haipakkaa; synttäreitä, yo-juhlia, kesäjuhlia...
Kesälomaa odotellaan enemmän kuin koskaan! Aiemmassa postauksessa kertoilin suunnitelmista laatoittaa pihaa. Nyt kuitenkin päätettiin, ettei tehdä mitään! Tänä kesänä vaan nautitaan lomasta, tehdään pieniä reissuja, levätään, hemmotellaan lapsia ja otetaan vähän kahden keskistä aikaakin. Onneksi mummit on lupautuneet lastenvahdeiksi, iso kiitos siitä heille jo etukäteen :)

Tänään olin päivystysvapaalla ja nautin kun sain siivota koko huushollin ihan kunnolla. Oli ihanaa hakea pihalta omenapuun kukkivia oksia kippoon, samoin kuin nupuillaan olevia syreeninoksia :) Syreeneistä leijuu aivan mahtavan ihana tuoksu puhtaassa kodissa!

HANKINTOJA


Jokin aika sitten tilasin Annelta blogista Valkeaa unelmaa tämän ihanan torkkupeiton. Kyllä on mukavaa köllötellä tämän peiton lämmössä :)
Kiitos vielä Anne kovasti, ahkerasti on peitto käytössä!

Olen reilun vuoden ajan etsiskellyt pojan huoneeseen paripulpettia. Joko ovat olleet aika hintavia tai sitten liian kaukana tai huonokuntoisia. Pari viikkoa sitten kuitenkin onni potkaisi ;) Huusin tämän vanhan, hyväkuntoisen paripulpetin 46 eurolla! Ja mikä parasta, myyjä suostui lähettämään sen meille :) Nyt tämä ihanuus odottaa vain hiekkapaperia ja valkoista maalisutia.

Aurinkoisia päiviä :)

9 kommenttia:

 1. Oi, syreeni on minun lempipensas, sen tuoksu on niin ihana!!!! Ja voi minkä pulpettilöydön olet tehnyt!!! Juuri tuollaisen haluaisin!!! Onnittelut hyvästä huudosta :)

  Ihanaisia alkukesän päiviä :)

  VastaaPoista
 2. Linda: Kiitos ja ihanaisia päiviä teillekin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kun saa luonnonkukilla raikkaan tuoksun ja kaunista näytille.

  Kyllä lomasta kannattaa nauttia,aina sitä olisi jotain tekemistä,mutta on myös osattava huilata.

  Hurmaavia hankintoja.Meilläpäin näin tuollaisen pulpetin kirparilla.Maalattu oli vaalean harmaaksi.Ei ollut paha hintakaan.Olisin ostanut mutta meillä sille ei ole käyttöä.

  Tilkkupeitto on kaunis.Ihanat värit.

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Hei!Tuollainen kahden istuttava pulpetti on meilläkin etsinnässä tyttären huoneeseen,jos jostain löytyy edullisesti. Olet kyllä saanut todella edullisesti!:)Onnittelut siitä!

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Puhtaaseen kotiin tuoksuvat kukat...nautintoa.
  Torkkupeittosi näytti tutulta ja hei minullahan on tyynyt samaa, kaunista, nautinnolista köllöttämistä kerrassaan.
  teillä on ollut suurenmoisia juhlia ystävien kesken, nyt sitten on oivallista nauttia juuri noin kun kerroitkin, varmasti tulee olemaan nautinnollista ajanviettoa parhaimmasta päästä.
  Olen iloinen kanssasi, kun sait toivomasi pulpetin pojallesi, josta saat vieläkin kauniimman aikanaan.

  Nyt vain onnellisia ja hyvän mielen päiviä ja kesälomasikin on vielä edessäpän!

  VastaaPoista
 6. Torkkupeitto on tosi kaunis! Pulpetti oli hyvä löytö! Meillä on samanlainen pulpetti, ja ostin sen huutokaupasta samalla hinnalla kuin sinulla. Maalasin sen valkoisella maalilla viime kesällä ja olen ollut lopputulokseen tyytyväinen ;).

  VastaaPoista
 7. Tutustumassa blogiisi.. :) Tuo paripulpetti taitaa olla täsmälleen samanlainen kuin mikä minullakin on työnalla. valkoisen maalipinnan saa sekin :)

  Ihana torkkupeitto!

  VastaaPoista
 8. Ihana pulpetti ja todella edullinen!
  Mukavaa viikonloppua:-)

  VastaaPoista
 9. Tervehdys bloginpitäjälle! Olen kiinnostunut pulpetin valokuvista. Onko mahdollista, että lahjoitat tai myyt minulle nuo kuvat (isompima tiedostoina kuin tässä)? terv. Outi, Janakkala

  VastaaPoista