torstai 7. lokakuuta 2010

SYYSTUNNELMIA ETUPIHALTA

Tässäpä meidän etupihalta muutamia syyskuvatuksia :)

Ulkona on ihan mahtavaa! Puut on upean näköisiä ja piha on nätti kun lehdet putoilee. Harmi vaan kun pian pitää haravoida ;)
Metsästä ollaan keräilty kaikenlaista oksaa ja käpyä yms mistä on sitten kiva puuhata kransseja ja erilaisa asetelmia. Kovasti jo tekee mieli solmia punaruudullisia rusetteja kippoja koristamaan! Ajatukset siis karkailee jo hiljalleen jouluun, onhan nyt sentään lokakuu...

Toissa viikolla taas onni potkaisi huutiksessa, tai niin ainakin kuvittelin. Voitin nimittäin huudon eräästä söpöstä talonpoikaissohvasta ja vieläpä tosi edullisesti. Se sopisi ihan täydellisesti meidän takkahuoneeseen! Ikävä juttu vaan, että myyjä ei ottanut mitään yhteyttä yli viikkoon ja ajattelin ettei myykään sohvaa. Toissa päivänä kuitenkin lähetti sähköpostia, hyvin epämääräistä, enkä ole ollenkaan varma saanko koko sohvaa :( Onneksi en ole mitään rahoja vielä maksellut. Ärsyttävää!!! Onko teillä muilla vastaavia kokemuksia?

Meidän juniori potee kuumetta ja korvatulehdusta, joten me ollaan huomennakin kotona ihan kaksin. Jos poika on pirteämpi taidetaan vähän leipoa perjantain kunniaksi :)

Mukavaa viikonloppua ja voikaa hyvin!

13 kommenttia:

 1. Oih,onpas kaunista! <3 Ihana syksyinen tunnelma ja kauniit asetelmat ja lyhdyt! :)

  No höh, onpas ikävästi sattunut tuon talonpoikaissohvan kanssa!! :( Enpäs olekaan vastaavaan törmännyt!Toivottavasti kuitenkin saisit sen..

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniisti tummaa seinää vasten syysastelemasi natsaa !
  En ole onneksi törmännyt moiseen huutisessa, toivottavasti asiat selviää!
  Leppoisaa viikonloppua, se nimittäin on taas lähellä :)

  VastaaPoista
 3. Voi että miten kaunista!!! Upeita asetelmia ja niin nättejä lyhtyjä!!! Kertakaikkisen ihanaa :)

  Huutiksesta ei ole kokemuksia, toivon mukaan sohva asia selviää, aika tylsää tuollainen :(

  Tunnelmallista viikonloppua!!!

  VastaaPoista
 4. No niin, löytyihän niitä kaaleja ;) Ihanalta näyttää kaikki! Nähdään pian :)

  VastaaPoista
 5. Ihania syyskuvatuksia!

  Harmi juttu, jos huuto.net-ostosi meni puihin. Mulla on toistaiseksi ollut vain positiivisia kokemuksia. Toivotaan vielä, että onnistuisit saada soffan kotiin *bd*. Ihme homma, luulisi myyjälläkin olevan intressit saada se käsistään ostajalle... o_O

  VastaaPoista
 6. Ihanasti laitettu :) Olet raskinut laittaa ruukkua ja muuta kaunista. Meillä sataa ja tuulee aina niin tuntuu etti voi ulos jättää oikein mitään kun aina ovta märkiä.

  VastaaPoista
 7. Ihanat syysasetelmat! Miedänkin pitäisi lähteä metsäretkellä poimimaan oksia ym, jos huomenna olisi pikkasen aurinkoisempi sää.
  Toivottvasti saat talonpoikaissohvan. Minulla on ollut ongelmia kun olen ostanut Traderalta, mutta ei Huutonetistä, mutta epärehelllisä myyjiä varmasti löytyy Suomestakin...

  VastaaPoista
 8. Löysinpäs aivan ihastuttvan blogin! Kaunista ai että! Paranmisia pienelle potilaalle toivottelen ja voimia äidille!

  VastaaPoista
 9. Ihanat asetelmat!
  Pikaista paranemista pienelle potilaalle.
  -kisu-

  VastaaPoista
 10. Kaunista etuovellasi.Ihania asetelmia.

  Mukavaa päivää sinne.

  VastaaPoista
 11. Kauniin harmoonista siistin näköistä!

  Oi kun tuli oikein paha mieli puolestasi, siitä sohvasta..rupesikohan myyjää kaduttamaan, kun meni edullisesti, olisi sitten laittanut hintavarauksen.Oletko ottanut yhteyttä, toivotaan että on ollut jotain muuta estettä ja saat sen vielä teille . Itselleni ei ole moista sattunut, olen kuullut, että ei ainakaan maksaa kannata etukäteen, varsinkaan jos on kyse suurimmista summista.

  Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin!

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka kaunista!! Ihania kuvia ja kiva blogi. Liityin lukijaksesi ja linkitän omaani.
  Paranemista pojallesi.:)

  VastaaPoista
 13. Kiitos ystävät kivoista kommenteistanne, niistä tulee niin hyvä mieli :)

  Juu, sohvasta ei sitten ole kuulunut mitään, että se siitä :( tosi kenkkumaista! Mulla on aina ollut hyviä kokemuksia huutonetissä ennen tätä. Jos myyjä olisi halunnut sohvasta enemmän, olisi voinut laittaa hintavarauksen korkeammaksi. Tai ainakin huudon päätyttyä ilmoittaa ettei myykään sohvaa. No, täytyy jatkaa etsintöjä; ehkäpä löydän vielä hienomman sohvan joskus!

  Tervetuloa Nonnukka ja Christina, ihanaa saada uusia blogikavereita :)

  VastaaPoista