keskiviikko 22. joulukuuta 2010

IT´S CHRISTMAS TIME...Kylläpä aika menee nopsaan; ajatella, kaksi yötä aattoon! Keittiössä tätä postausta naputtelen perunalaatikon kypsyessä uunissa, ah mikä tuoksu ;D
Melkein kaikki on valmista. Lahjat paketoidaan tänään kun lapset on nukkumassa. Niinpä niin, taas sekin homma jäi viime tippaan ;) Huomenna on luvassa imurointia ja lattioiden pesua sekä salaattien tekoa ja kinkun paistoa. Onneksi on vapaapäivä :)

Joulujuhlia ollaan vietetty päiväkodissa ja koulussa. Kyllä kuulkaa tällä mammalla tuli tippa linssiin, kun oma pikku tyttö esiintyi jouluevankeliumissa Mariana :D
Koulun joulujuhlat on jotenkin niin kivoja. Niissä tulee ehkä se viimeinen joulumielen silaus. Ja tiernapoikien esitys on aivan ehdoton!

Meillä onkin ihan mukava aatto luvassa, kun saamme tänä vuonna kutsua vanhempia meille. He on aina laittaneet joulua, joten nyt alkaa olemaan meidän vuoro. Ja onhan jouluna kiva olla yhdessä :)

Vähän ollaan ehditty askarrellakin. Osan tekeleistä esittelen teillekin, mm. lumihiutaleet ja Adan taiteileman tontun :) (tuo lumihiutalekuva on vähän kökkö, on luonnossa paljon kivemman näköinen)

Tänään mietittin, mikä joulussa on parasta. No tietysti lasten iloa joululahjoista on ihana seurata. Mutta sanoisinpa että miedän äidin italiansalaatti ja suklaakonvehdit (erityisesti Budabest-konvehdit)on aika mahtava juttu :)

Toivotan teille kaikille hyvää ja lämmintä, sydämestä asti kumpuavaa joulumieltä!

10 kommenttia:

 1. Kiitos Naksu !, samoin sinulle ja perheellesi rauhallista joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuusi! <3 Ja ihanaa tunnelmaa! <3 Oikein rauhaisaa joulun aikaa toivottelen sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Kaunista tunnelmaa ja Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi !

  VastaaPoista
 4. Katselin kauan kaunista kuusta joka sopii hyvin kauniin takan seuraksi, kauniit lumihiutaleet leijuvat...ja kukat avautuvat tuoden suloisen tuoksun leijailemaan huoneisiin..kohti kauniita kynttilöitä..ja tonttu on tosi kiva ja hyvä Ada pikku taiteilija..
  Oi pientä tyttöänne kyllä vaan on kaunista ja herkkää katsottavaa ja kuultavaa hänen esiintyessä
  jouluevankeliumissa Mariana, ikimuistoista teille kaikille.

  Samoin minäkin toivotan teille sydämestäni oikein hyvää joulunaikaa!
  Joulu on mukava viettää yhdessä rakkaittensa kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuusi! Ihanaa Joulua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 6. Oikein leppoisaa ja tunnelmallista Joulua teidän koko perheelle.

  VastaaPoista
 7. Kauniita joulutunnelmia täällä sinun blogissasi myös näin jälkikäteen nautittuna. Koska joulu oli ja meni jo, toivotan minä puolestani sinulle oikein mukavaa vuoden viimeistä viikkoa ja ihanaa tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 8. ...ja Onnellista Uutta Vuotta!

  t. Nicole

  VastaaPoista