tiistai 11. tammikuuta 2011

LEIPOMUKSIA




Iso halaus ja kiitos kaikille teille, jotka täällä piipahdatte kyläilemässä ja kivoja kommenttejanne jättämässä :) Ne saavat hyvälle mielelle ja suupielet korviin asti :) Ja terkkuja kaikille kavereille, joiden kanssa harvoin nähdään, mutta käytte täällä kuulumisia lueskelemassa!

Lomat on lusittu ja paluu arkeen koittanut meidänkin perheessä :)
Töissä olikin tuttu hulina taas päällä, onneksi mulla oli kerrankin lyhyt päivä :)

Arvatkaas mitä! Meillä on tänään leivottu, aivan ihanan makuista omppupiirakkaa ja banaanikakkua, namskis. Mutta tämä "arvatkaa mitä"-juttu liittyykin sitten meidän leipuriin. Nimittäin armas ukko-kulta on hääräillyt jauhopeukalona :) Useamminkin saisi kuulemma isi leipoa, koska isin leipomukset on kuulemma maailman parhaita! Ja täytyy kyllä myöntää...taitavat lapset puhua totta! Mulla tuppaa syystä tai toisesta kakut lässähtämään :o
Miten teillä muilla, onko miehissä jauhopeukalon vikaa :) ?

Meillä ei muuten kotona ole mitään erikoista(=remonttia)meneillään. Meidän pikku-mies tuumasi aivan vakavana yhtenä aamuna ruokapöydässä, että "kuule äiti, musta tuntuu, että meidän pitää alkaa kohta tekemään jotain remonttia" , poika on tunnetusti intohimoinen remonttimies :D

Noh, vähän aikaa joutuu vielä odottamaan. Jossain vaiheessa keväällä aloitamme sisäovien vaihtorumban. Sisustusjuttuja pyörii ihan liikaa mielessä. Tiedättekö, että mulla tuli sitten ihan totaalinen stoppi koko touhuun. Ideoita alkoi vaan tupsahdella mieleen ja niitähän riitti! Jos laittais tuon jutun, niin sitten pitäisi ihan ehdottomasti laittaa tuokin...ja vielä tuo ja tuo... Mietin, että minkä ihmeen takia koko ajan pitää haalia vaan kaikkea lisää ja jotain uutta?? Kai joskus voi olla tyytyväinen siihen mitä on ja nauttia siitä?

Mutta itseni tuntien voipi olla että pian taas raksuttaa ;D

Mukavaa viikkoa teille kaikille :)

8 kommenttia:

  1. Aikamoinen jauhopeukalo miehesi!
    Meillä mies kyllä mielellään valmistaa ruoan, muttei leivo. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä mies valloittaa ihanilla ruokajutuillaan joka toinen viikko..juu meillä on vuoroviikot:) minä leivon...mutta kyllä hän osaa tehdä ihania kakkujakin...on vain jäänyt viime aikoina vähemmälle:)
    leipomukset ovat aina suussa sulavia ja varsinkin jos oma rakas on ne tehnyt!
    pikku-miehen sanat ovat aivan ihanat!
    Sisäovien vaihto olisi meilläkin...ja muutakin..vaikka tässä on mietitty muuttoakin:)
    Ei haalia kannata kokoajan jotain laittaa vaan joitain kaapin perukoille..jos on tilaa:) ja esille taas jos siltä tuntuu..tai sitten tekee niin kuin minä aina jotain pois.. jos uutta tilalle.. ja niillä pienillä muutoksilla saa jo ihmeitä aikaan...kohta saadaan leskenlehti pulloon!:)

    Mukavaa viikkoa myös Sinulle:)

    VastaaPoista
  3. Voih ! Ihanaa kun miehesi on jauhopeukalo! Meillä mies ei kyllä leivo mutta ruokaa laittaa useinkin ja hyvää sellaista!
    Mä oon samaa mieltä että tuo haaliminen pitäis saada aisoihin ja pitäis osata luopua turhista tavaroista, mutkun... HEH!
    Teoriassa helppoa ,käytännössä aika haasteellista ;)Iloista viikonjatkoa

    VastaaPoista
  4. Minustakin olisi ihanaa jos mies välillä yllättäisi ja leipoisi jotain hyvää.Mutta turha haaveilla.Ruokaa se kyllä tekee!:)

    Samaa mieltä.Pitäisi osata nauttia siitä mitä jo on.Mutta kun se innostus iskee,niin sille ei voi mitään!:)

    Kivaa viikonjatkoa!

    VastaaPoista
  5. Hihihii.. Minun mieheni jos alkaisi leipomaan niin siinä kyllä palovaroitin huutaisi kovempaa kuin silloin, kun minä leivon.. :) Jonka takia en juurikaan harrasta leipomista, koska se on yhä itkua ja käryä.. :)

    VastaaPoista
  6. Hei! Tulin vastavierailulle, ihana blogi sinulla! Mullakin pyörii sisustusasiat koko ajan mielessä, valmista ei tule kai koskaan.. ;) Kivaa kun joku mies tykkää leipoakin, meillä mies rakastaa ruokaa ja kokkailua, mutta makeasta ei välitä yhtään, joten minä hoidan sen puolen :)

    VastaaPoista
  7. Mukavaa viikonloppua.

    Blogissani on sinulle tunnustus.

    VastaaPoista
  8. Blogissasi vierailulla :) Itsellä ollut samat mietteet että pitäisi osata nauttia siitä mitä on saanut aikaan, pysähtyä hetkeksi :)

    VastaaPoista