sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

SYREENIEN TUOKSUAHyvää kesäkuuta :) Että oli mahtava päivä eilen, 32 lämmintä, aurinko porotti ja tämä mamma köllötti aamusta iltaan peitolla bikineissä :) Pikku-isäntä ui altaassa koko päivän ja keksi kaikenmaailman leikkejä; esim kilpikonna-uimarengas oli vaarallinen vesipeto, joka piti pyydystää lassolla ;) Neitokainen lähti perjantaina aamupäivällä partioleirille ja tänään haettiin typy kotiin. Kivaa oli leirillä ollut :)

Meillä on nyt viralisesti aloitettu pihan muutostyöt! Viime lauantaina kävi metsuri kaatamassa muutaman ison männyn ja kuusen pois. Luvassa on ainakin laatoitusta ja uusia istutuksia. Uima-allasta ollaan pohdittu myös, mutta arveluttaa altaan hoito...

Ihan ensimmäisenä projektina täällä on kyllä ulkokaton remontti. Sen jälkeen vuorossa olisi salaojitukset ja kivijalan eristäminen ja kunnostaminen. Leikkimökki siirretään aurinkoisempaan paikkaan, on nyt aika varjossa ja siellä on paljon hyttysiä.Aita pitäisi maalata ja ikkunoiden karmit myös. Että ei meillä tekeminen lopu ;D Mitään työleiriä tänne ei kuitenkaan perusteta, eli tehdään fiiliksen mukaan.

Oman loman alkuun on vielä suorastaan tuskallisen pitkä aika; 5 viikkoa!! Voi miten sitä jaksaa odottaa ;) ??

Aika ihana tuoksu muuten valloittaa koko pihan, nimittäin meidän syreenit on ihan mahtavassa kukassa!

Aurinkoisia lomapäiviä kaikille lomailijoille ja tsemppiä meille lomaa odottaville, kyllä se sieltä tulee ;)

3 kommenttia:

 1. Siis aivan mahtavan kaunista syreenin kukintaa, en varmaan koskaan ole nähnyt missään kauniimpaa, johtuneekohan se tuosta kauniista valkoisesta...
  lilat punertavat sinisävyisiä kyllä näkee, mutta että noin paljon valkoisena, kyllä vaan on kaunista! ja ja ne huumaavan ihanat tuoksut..! nuuuh!
  Kaunis asetelma on myös ensimmäinen kuvasi sydämineen.
  On teillä siellä puuhaa, mutta hyvä kun osaat ottaa rennostikin ja nauttia kesästä.
  Kyllä se lomasi on jo aivan pian ennenkuin huomaatkaan:)
  Nautitaan ja voidaan hyvin!

  VastaaPoista
 2. Kaunista syyreenien kukintaa, tänä vuonna kukkia tuntuu olevan erityisen paljon ja se tuoksu on kyllä paras!!

  VastaaPoista
 3. Tässä uusi lukijasi Marjutti moi ! Luin koko blogisi kertaheitolla läpi. Hymyä ja samalla kyyneleitä nieleskellen. En oikein osaa muuta sanoa, kuin kiitos ihanasta blogistasi KAUNISTA KESÄÄ TEILLE KAIKILLE. Ihania kuvia !

  VastaaPoista