sunnuntai 1. tammikuuta 2012

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012

Taas vaihtui uusi vuosi!
Viime vuosi alkoi meidän perheessä totaalisella kriisillä ja kaaoksella. Tammikuun 17 päivänä 2011 saimme aluksi shokeeraavan syöpädiagnoosin Jesperille, joka kaikeksi onneksi vaihtui Coatsin taudiksi. Viime vuosi oli tosiaan aikamoista myllerrystä. Opetella elämään sen tosiasian kanssa, että lapsella on parantumaton sairaus. Poika on ollut tosi reipas, eikä sairaus oikeastaan arjessa näy. Etäisyyksien ja syvyyden hahmottaminen on ehkä normaalia hankalampaa, mutta muuten Jesper pärjää hienosti.
Jesperin sairaus on kyllä muuttanut omaa suhtautumista elämään. Mitään ei pidä enää itsestään selvyytenä ja moni turha asia on menettänyt merkityksensä.
Kaikesta selviää ja ihminen voi elää ilman monia asioita, mutta terveys on se juttu joka on noussut arvoon arvaamattomaan.
Armaani kanssa vuoden vaihtuessa toivoimme molemmat terveyttä ja iloa perheellemme. Samaa tahdon toivoa myös teille!
Oikein hyvää uutta vuotta 2012 kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Suuri elämänmuutos varmasti tuollainen uutinen.
  Kaikkea hyvää toivon sinulle ja perheellesi vuoteen 2012 ♥

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 3. Jesperin sairastuminen jäi kyllä mieleeni. Oikein ihanaa, onnellista ja rakkaudentäyteistä alkanutta vuotta teille koko perheelle! <3 Monesti pysäyttävien uutisten myötä elämä saa uuden, paremman suunnan... Toivotaan hyvää vointia Jesperille jatkossakin!

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää uutta vuotta teidän koko perheelle.♥

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut varmasti rankka vuosi! Varmasti pistää asiat perspektiiviin. Onneksi Jesper voi hyvin ja arki sujuu! Hienoa!

  Oikein hyvää alkanutta vuotta koko teidän perheelle!!!

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka kauniita tunnelmallisia kuvia...
  totta kirjoitat terveys se on elämässä kaikkein tärkeintä, mikään ei ole tärkeämpää ja arvokkaampaa ja Jesperille niin nyt kuin aina jatkossakin kaikkea hyvää, kuin myös teille toivon sydämestäni hyvää ja onnellisuuden tunnetta tulevaan!<3

  VastaaPoista
 7. Heippa Anu.
  Miten ihmeessä löysin sut tätä kautta :)
  Usein olette mielessä olleet..
  Ihana blogi <3
  Kuulumisia TODELLAKIN haluaisin vaihtaa..
  s.postiosoitteeni:elinaannele@hotmail.com
  <3 jalosen ellu (väätämöinen)

  VastaaPoista