sunnuntai 28. helmikuuta 2010

TYYNYJÄ


Sisustusrintamalla on aika rauhallista, mutta tällaiset tyynyt ostin viime viikolla. Valkoinen tyyny on Linumin ja sen hain Säteestä. Moltextin tähtityynyt on Villa Verandasta, joka on muuten ihana nettiputiikki, minulle suht uusi tuttavuus.
Ja kas kummaa, että tyynyt ovat taas valkoisia ja beigejä, mutta minkäs sitä itselleen mahtaa, kun tykkää niin tykkää! Ja tähtiinkään en ole vieläkään kyllästynyt ;)

Meidän saunaremontti on alkanut. Kiuas(IKI-pilari), rosterikaulus ja 100 kg kiviä laitettiin tilaukseen perjantaina. Led-valot saunaan tilattiin myös ja niiden pitäisikin jo pian tulla, että päästään aloittamaan hommat oikeen kunnolla.

Jääkiekkoa on meillä jännitetty ihan hullun lailla ja jokainen matsi katsottu. Ai ai, kun oli makea pronssimitalli! Hyvä jellonat :D!!!! Itku pääsi, kun Teemu sai mitalinsa ;)

Pikku-mussukat kiittelevät viime postauksen kommenteista :)

Rentoa sunnuntaita ystäväiset!

5 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä :-) Mukavia remonttihetkiä ja oikein mukavaa maaliskuun alkua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tyynyt! Kelpais mullekin :) Mulla on nyt "tilailukielto" kuulemma tämän kevään, joten täytyy vaan ihailla muitten ostoksia ;)Mukavaa loppuviikkoa! Nähdään varmasti kohta..

  VastaaPoista
 3. Voi sua poloista ;)
  Mulle kyllä ilmoitettiin kans, että tyynyt alkais riittää! Kuvittele...

  VastaaPoista
 4. Ihania tyynyjä! Beige ja valkoinen on aina kiva väriyhdistelmä!

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  Nicole

  VastaaPoista
 5. Kiitos mukavasta palautteesta, sydäntä lämmittää! Sinulla on ihana blogi ja kauniita kuvia, palaan varmasti lukemaan jatkossakin!
  Aurinkoisin terveisin,
  Lena

  VastaaPoista