maanantai 8. maaliskuuta 2010

KEVÄÄN TUNTUA

Räystäiltä tippuu vesi ja aurinko paistaa, kevään merkkejä ilmassa :)
Eilen selailin innoissani viime kesän Maalaisunelmaa-lehtiä! Ajatukset vaelsivat kevääseen ja kesään, vaikka ulkona on kinokset kaulaan asti ;) Kyllä se sieltä tulee, joka vuosi on tullut!

Täällä minä kotona pötköttelen sängyn pohjalla lehtipinojen, tietokoneen, lämpimän juoman ja räkäpaperien kanssa. Tämäkin kevään merkkejä, vakio alkukevään flunssa :/

Meidän kiuas saapui tänään, ja aiemmassa postauksessa väitin sen olevan IKI-kiuas. No sehän on siis Harvian Kivi-kiuas. Mies kauhisteli, että nyt pitää tuo erehdys tänne korjata :) No joka tapauksessa tällä viikolla tulee sähkömies tekemään sähköhommia ja pikku hiljaa tässä saunaremontissa edetään.

Tekisi mieli kaivaa jo kevään värejä esiin. Meillä vaaleanpunainen on ollut se ihanan heleä kevään väripilkku ikilemppareiden beigen ja valkoisen keskellä.
Uusia tekstiilejä meille on kevään aikana tulossa verhojen muodossa. Tuo Greengaten pilkkukangas(beige-valkoinen tietty) on vienyt sydämeni ;). Siitä tulee keittiöön laskosverho. Meillä on muuten pöytäliinoina noita astiapyyhkeiksi tarkoitettuja liinoja, ovat sen verran isoa kokoa.

Hih, keskimmäisessä kuvassa kuvakollaasi meidän pikku leipureista :) Alareunaan on myös päässyt meidän rakas Miina-koira, joka on siis koirien taivaan asukkeja.

Aurinkoista viikkoa blogilaiset :D

4 kommenttia:

 1. Ihana kollaasi ja niin kaunis lyhty!

  Taitaa teidän sauna valmistua ennen huvilan saunaa, mutta toivottavasti mekin päästää kesällä kylpemään!

  VastaaPoista
 2. Vekarus: kiitos :)
  tsemppiä teidänkin koitokseen ja toivottavasti saatte nauttia ihanista kesäilloista saunomisen merkeissä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis lyhty vai onko pienoiskasvihuone, kukkia tai yrttejäkin voisi sinne laittaa.
  Leipuri ovat suloisia ja kauniisti kehystetty, sydämein!
  Kysyit hortensiasta, että kuinka saan säilymään..no minäpä kerron sinulle,.
  upotan ämpäriin pari kertaa viikossa multaa myöten ja annan pulputtaa ja sitten kun on lopettanut, niin pois..eikä haittaa vaikka olisi puolikin tuntia vedessä, en myöskään pidä suoranaisessa auringonpaisteessa, vaan sellainen hajavalo olisi paras.
  Kesällä ulos tai sitten kun ilmat lämpenevät.

  Pikaista paranemista onneksi sinulla on lehtiä ja tietokone, mehua ja liinoja, kyllä pian olet paremmassa kunnossa, toivotaan parasta!

  Aurinkoa hymyilevin kasvoin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sirkka hortensia-neuvosta, taidan itsekin kokeilla :)

  VastaaPoista