maanantai 15. marraskuuta 2010

VIHDOIN...

...valmista! Tämä ihana kesällä ostamani paripulpetti sai vihdoin valkoisen maalin pintaansa. Olipa kova homma hiomisten ja maalaamisten kanssa, mutta vaivannäkö kannatti :) Söpön näköinen siitä tuli ja passaa kivasti tuon vanhan patakaapin kaveriksi.

Muutakin on tämä emäntä maalaillut, nimittäin takkahuoneen ikkunanpokat on vaihtaneet värinsä ruskeasta valkoiseksi. Vaikka takkiksen seinät on aina olleet valkoiset, sai huone vieläkin lisää valoa tämän pikku ehostuksen myötä :)

Sarpan blogin innoittamana olen ahkeroinut elämäni ensimmäisen käpykuusen. Eikä se ilman kommelluksia syntynytkään ;) Keräsin aluksi isoja kuusen käpyjä; no nehän oli ihan liian painavia. Sitten kun olin saanut pikkukäpyjä kerättyä tarpeeksi ja aloin hommiin, loppui tietysti liima. No liimaa kun saatiin lisää, loppui kävyt! Lumen alta niitä sitten sain muutaman kuputettua, jotta sain kuusen tehtyä. Nyt kun kuusi sitten valmiina kuvattiin, kävi meidän Mimmi-kissa näykkäämässä kolme käpyä siitä irti. En kyllä enää alkaa toista tekemään, tämä riitti ;D

Älkää muuten blogikaverit kummaksuko, miksi kaikkien blogit eivät näy listallani! En tiedä mitä tapahtui, jotain mystistä, mutta en saa niitä siihen enää takaisin! Ihme juttu... yritän myöhemmin uudestaan paremmalla onnella!

Viikonloppuna onkin joulunavajaiset, jipii :) Saas nähdä mitä ihanaa sieltä taas löytyykään ;)

Voikaa hyvin!

16 kommenttia:

 1. Olet kovan urakan tehnyt pulpettien maalaamisessa, mutta totisesti kannatti tulos on säkenevän kaunis, tubla sellaisenaa,! Hienoa työtä! Samin pidän näistä sinun värisävyistäsi kovasti ja Onnittelut myös käpykuusellesi, joka se oli aikamoinen urakka, mutta palkitsevaa voin vain kuvitella, saatuasi sen valmiiksi, iloa!
  Itse olen ostanut oman käpykuuseni kirppikseltä, maksoi vaivaisen euron, en voinut jättää ostamatta, mutta onhan se aina itse tehty paljon arvokkaampi ja rakas ja säilyyhän tuo aina, ellei sitten Mimmi....:)

  Mukavia ostoksia joulunavajaisista, siellä on tunnelmaa!

  Oikein hyvää päivänjatkoa ja kiitos samoin hyvää vointia sinne teille!

  VastaaPoista
 2. Ihana toi pulpetti ja onpa tosi upea käpykuusi!!! Hienoja olet saanut tehtyä molemmista :)

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hurja urakka mutta kannatti , kaunista jälkeä.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi, mulla odottaisi myös kahdenistuttava maalia ja hiomista...! Ehkä jouluksi :)
  Tulipas hieno!!!

  VastaaPoista
 5. Pulpetista tuli tosi kaunis, voi että ♥

  VastaaPoista
 6. Iso urakka palkittiin kauniilla pulpetilla.
  Kiva käpykuusi.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Ihana pulpetti! Voi joulunavajaiset, ihanaa! Mukavaa aikaa tämä joulunalusaika :)

  VastaaPoista
 8. Suloinen pulpetti.

  On veikeetä kun joku lähtee epäonnistumaan,niin siitä ei tule loppua.Paitsi että käpykuusesta tuli hieno.

  Oikein mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 9. Kiitos mukavista kommenteistanne, niitä on aina ilo lukea :)

  VastaaPoista
 10. Ihana pulpetti! <3 Tuo on kaunis ja samalla niin käytännöllinen kun lapset lähtee kouluun.Meillekin kesällä kotiutui paripulpetti!:)

  Ihana kuusi! <3 Kiva kun muutkin ovat innostuneet!Liimaa siihen menee vaan ihan tolkuttomasti!Minullakin aina loppuu kesken!:)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Vastavierailulla! Kiitos, kun olet poikennut blogissani ja ilmoittauduit lukijaksi! Kiva blogi sullakin =D Ja kiva käpykuusi.

  VastaaPoista
 12. Kaunis pulpetti kannatti odottaa ja nähdä vaivaa.
  Valkoisena tosi raikas vaaleansinistä seinää vasten. En olekkaan koskaan kokeillut tehdä käpykuusta, olisi kyllä kiva. Viikonlopuksi luvattu pakkasta ja lunta nyt olisi valttia olla nopea ja käydä keräämässä käpyset :)

  VastaaPoista
 13. Nuo paripulpetit on kyllä sulosia! Tuossa onkin varmasti ollu kova hiominen, itsekin harrastan tuota vanhan tavaran uudistamista.

  VastaaPoista
 14. Voi kun olet kauniiksi saanut pulpetin ja vanhakattilakaappi niiin ihana! Harmittaa kun en kerran kirpparilta ostanut kun vastaan tuli...nyt niitä ei sitten tule enää vastaan.Kova on homma tuossa käpykuusessa...äitini on niitä joskus tehnyt..itselläni ei kädet kestä sitä ja hermot voi mennä kans :) Mukava oli löytää blogisi. Itse olin poissa jonkun aikaa mutta ikävä tuli tänne blogimaailamaan. Mukava löytää uusiakin "tuttavuuksia" :)

  -Pauliina sinisestä talosta-

  VastaaPoista