maanantai 9. huhtikuuta 2012

LASKETAAN LAMPAITA

Pääsiäiset on taas tämän vuoden osalta vietetty. Kiva pääsiäinen oli; otettiin ihan rennosti. Syötiin hyvää ruokaa ja herkuteltiin suklaalla, tavattiin hyviä ystäviä :) Lapsilla oli jännittvä kokemus ystäväperheen maatilalla! Saivat nähdä karitsan syntymän :) Karitsoja oli pääsiäisen aikana syntynyt yli 40. Osa pikku- päkäpäistä jäivät orvoiksi, joten lapsille riitti ohjelmaa pienten ruokkimisessa. Meidän neiti oli maatilalla kaksi päivää touhuamassa. Tänä aamuna oli kaverinsa kanssa herännyt oma-aloitteisesti kuuden jälkeen ruokkimaan puput ja lämmittämään karitsoille maidot ja syöttämään pienokaiset. Talon emäntä oli niin iloinen tyttöjen avusta, että kutsui Adan auttamaan eläinten hoidossa ihan milloin vain :) Ja tyttöhän olisi jäänyt sinne vaikka asumaan! Tuumasi kotona, että "me asutaan ihan väärässä paikassa, mä haluan maalle". Jokin juju tuossa taitaa olla, koska niin kauan kun muistan, neiti on puhunut muuttavansa isona maalle :) Kiva nähdä mihin tyttö aikuisena päätyy ;) Myös Jesper oli ihastuksissaan maatilan eläimistä, erityisesti Frendi-niminen lammas-rouva oli pojan mieleen :) Kuvissa komeilee pojan kanssa Frendi ja Adan sylissä pikkuruinen Uskotar :) Hempeää viikkoa !

2 kommenttia:

  1. Terkut täältä sairasvuoteesta! Ihanalta kuulostaa teidän Pääsiäinen. Kylläpä nuo teidä lapset on taas kasvanu. Jesperkin jo niin iso ja komea poika :) Ja neiti on yhtä kaunis kuin äitinsä.

    VastaaPoista
  2. Terveiset täältä vanhoilta naapureilta :) Käyn täällä aina kurkkimassa, että mitä sinne teidän elämään kuuluu. Hurjaa kuinka lapsenne ovatkaan kasvaneet ja neitokaisestanne on kasvamassa melkoinen kaunotar. Jesper taas on mielikuvissani aina Helmin vieressä köllöttelevä pikku-ukkeli :D - mutta onhan vain venähtänyt hänestäkin melkoinen miehenalku.
    Mehän rakennamme tätä nykyä taloa Kälviälle, joten jos kuljette koskaan tällä suunnalla niin tervetuloa meitä moikkaamaan. :)

    VastaaPoista