sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

KESÄISIÄ TERVEISIÄ!


Meillä on etupihalla terassi :) Ennenhän tässä nykyisen terassin paikalla oli vanha liuskekivistä tehty "terassi" ja sitten nurmikkoa ja vanhaa laattaa ( kahta eri sorttia tässä edessä) Kovin siis oli sekava aiemmin ;) Nyt on kiva täällä tallustella ja istua kiikkustuolissa kukkia ihailemassa. Tai ainakin olisi kiva, ellei sata pientä inisevää kaveria olisi koko ajan kimpussa ;D


Kesäkukiksi meille tuli tälläkin kertaa riippupetunioita, pelargonioita ja hortensioita. Ja luonnollisesti valkoisina ja vaaleanpunaisina :) Meinasin jo ottaa vaaleansinisiä hortensioita, mutta en sitten pystynyt :D Mihinkäs sitä koira karvoistaan pääsee!

Onko teillä lipputanko? Ja pidättekö siinä lippua? Meillä täällä oli ensimmäiset asukkaat laittaneet lipputangon. Pähkäiltiin tovi, että mitä tuolle tehdään, hankkiakko lippu vai ei. Ja liputuspäivät, huoh...kunnes sitten päädyttiin tämmöiseen isännänviiri-kompromissiin. Aika kiva :)

Tämä blogin pitäminen on ollut hiukan nihkeää jo pidemmän aikaa, mutta laitan tänne postauksia aina joskus, en ollenkaan mitenkään säännöllisesti; laiska mikä laiska :) Teidän blogejanne käyn toki ihastelemassa viikoittain; kommentointi on sekin laiskemman puoleista, pahoitteluni siitä!


Kiva jos käytte vielä täällä piipahtelemassa ja erityisterkkuja sinne vanhalle naapurille! Kiitos kutsusta, täytyypä tulla kylään jos sinne päin satutaan :)


Oikein ihanaa kesää kaikille!

2 kommenttia:

 1. Heipä hei!
  Kaunis terassi valkeine kukkineen jotka sopivat hyvin tummaa taustaa vasten.
  Kauniita asetelmia!
  Kiikkustuoli sopii täydellisesti ja voin vain kuvitella kuinka siinä on mahtavaa keinua kauniin tunnelman vallitessa ympärillä.
  Valkea ovi on myös kaunis ikkunoineen.
  Asumme paritalossa ja meillä on yhteinen lipputanko ja meillä on aina juhannuksena liputusvuoro:)

  Toivotan oikein hyvää kesän jatkoa aurinkoisin ja lämpimin mielin:)

  VastaaPoista
 2. Onpas mahtavan kokoinen terassi.Sinne mahtuu laittamaan kaikkea ihanaa.

  Meillä lipputanko mökillä.Itse se joskus tehtiin.Isännänviiriä siinä pidetään,paitsi juhannuksena lippua ja joskus myös äitienpäivänä.Riipuen ollaanko mökillä vai ei.Tahtoisin kyllä kotiinkin lipputangon mutta harvemmin siinä tulisi liputeltua,joten varmaan silloin meilläkin olisi isännän viiri paras vaihtoehto.

  Mukavaa alkanutta heinäkuuta ja kiitokset kun piipahdit blogissa.

  VastaaPoista