sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

UUSI KEITTIÖ
Terveisiä täältä meiltä :)

Meillä alkoi syksyllä vähän isompi remontti. Kaikki sai alkunsa siitä, kun meidän vanha jääkaappi oli huomaamatta vuotanut kondensiovettä ties kuinka kauan lattian alle. Huomasimme vain, että jääkaapin vieressä oleva lista oli vähän tummunut. Mies alkoi sitä tarkemmin tutkia ja selvisi, että vettä oli koko keittiön laminaattilattian alla, osittain myös eteisessä. Yksi seinä jääkaapin vierestä oli myös ottanut kosteusvaurioita.

Vanha keittiömme oli ihan hyvässä kunnossa, kodinkoneet tosin kaipasivat osittain uusimista. Keittiö oli ihan hieno, mutta ei oikeen meidän makuumme (entiset asukkaat olivat sen uusineet ennen myyntiä)

Aluksi oli tarkoitus uusia vain lattiat, seinänpätkä ja jääkaappi. Mutta sitten tovin pähkäiltyämme päädyimme siihen, että nyt on hyvä tilaisuus sitten uusia koko keittiö :) Ja siitäpä se sitten alkoi. Saimme vanhan keittiön myytyä eräälle mukavalle pariskunnalle mökkikeittiöksi. Kaikki purettiin ihan runkoon asti ja rakennettiin uudestaan. Kauhea homma! Välillä oli ihan epätoivoinen olo, että tästä ei kyllä tule ikinä valmista. Mutta kyllä kannatti nähdä vaivaa, koska nyt keittiö on juuri semmoinen, kun halusimmekin. Keittiö on siis Ikean Lidingö, hana Christina, laatat RTV ja lattia Vinylcomfort.
Tykkään kovasti noista vitriinikaapeista, kiva laittaa niihin nättejä kippoja ja kuppeja :) Myös hana on yksi mun lempparijutuista keittiössä.

Ja niinhän siinä sitten usein tuppaa käymään, että ruokahalu kasvaa syödessä. Nyt myös kodinhoitohuone on täysin lattiasta kattoon uusittu, samoin takkahuone. Seuraavaksi moukarin alle jää olkkari, sitten ruokailuhuone, eteinen ja vessa :) Että kyllä "soijaa pukkaa" :D

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana siitä tuli ! Tykkään ihan satasella ♥ Innolla oottelen kuvia remontin seuraavasta kohteesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella kaunis koko kokonaisuus! Pidän myös erityisesti hanasta, siis aivan huikean kaunis samoin posliiniallas! ( unelmani) :)
   Paljon kaappitilaa kuin myös työskentelytasoja. Vitriinikaapit ovat myös tosi kivat, samalla voi aina vilkaista kauniita astioita, kun ovat näkösällä ja kaikki pysyy hyvin järjestyksessä. Veivasin kuvia useita kertoja ees taas:) kauniita!
   Kyllä kannatti vaikkakin oli kovan urakan takana, mutta nyt edessäpäin kiitos seisoo!
   Onnittelut!
   Lämpimät maaliskuiset terveiset, hyvien kauniiden ajatusten kera<3

   Poista
 2. Onnistunut keittiöremontti.Paljon hyviä ratkaisuja.Onnea uudelle keittiölle.

  Tutkiskelin tarkkaan,sillä meilläkin on tarkoitus tehdä remppaa keittiössä.Ikean kaapit on kyllä nätit.Ja tuo allas ja hana on ihanat.  VastaaPoista
 3. Moikka JaanaElina ja kiitos kommentista. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä keittiöön. Itse suunniteltiin ja sitten paikan päälle tekemään tilaus. otettiin keräyspalvelu ja kotiinkuljetus, hinta todella halpa verrattuna siihen että olisi itse pitänyt kaikki kerätä ja kuljettaa. Voin suositella :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis uusi keittiö teillä on! Todella onnistunut <3  VastaaPoista