lauantai 2. marraskuuta 2013

PYHÄINPÄIVÄNÄ...

...meillä on ollut tapana laittaa pihavalot :) Honkkarissa oli tarjouksessa 40 lampun led-sarja 4,95. Jesperin kanssa laitettiin valot paikoilleen. Ihanan tunnelmallista, varsinkin vähän pimeämmällä :)
Tästä alkaakin mun lemppari aika; valmistautuminen jouluun <3 Hyvää ja tunnelmallista pyhää!

2 kommenttia:

 1. Hei! Täytyy kommentoida keittiötäsi, sillä löysin blogisi muistaakseni hakusanoilla ikea keittiö. Aivan totaalisen ihana se on! Paljon samoja elementtejä, joita minunkin tulevaan keittiöön tulee. Mitä materiaalia pöytätaso on? Näyttää ihan puutasolta. Jos se on puuta, mitä olet tykännyt? Tuleeko helposti jälkiä, vaikeaa pitää puhtaana jne.? Vasta kuulin, että puutason hiomiseen riittää pelkkä karhunkieli, pitäneekö paikkansa. Kiva jos viitsit vastata! Hyvää kesää! t. Johanna

  VastaaPoista
 2. Hei Johanna, kiitos viestistä. Tykkään edelleen ihan hirmu paljon keittiöstä :)
  Taso tosiaan on puuta ja se on Ikeasta myös. Taso on koivua, ollaan vain hiottu sen hienolla hiomalaikalla ja sen jälkeen öljyttiin antiikkitammi-sävyllä (Osmo Colour) Meillä on ollut aiemmin laminaattitaso, mutta kyllä puutaso on meidän mielestä hyvä. Se on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Toki jälkiä tulee jos esim leikkaat tason päällä suoraan, mutta kevyesti hiomalla saat ne pois. Ollaan öljytty taso remontin jälkeen kerran (kannattaa öljytä kerran vuodessa) ja on kyllä pysynyt hyvän näköisenä näin vähällä vaivalla. Eli suosittelen :) Tuosta karhunkilestä ei ole kyllä kokemuksia... Onnea keittiön suunnitteluun, toivottavasti tulee onnistunut :)
  Hyvää kesää!
  -Anu-

  VastaaPoista